• DOLAR 32.555
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2425.891
  • ...
Mukaddes topraklardan dönüş devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mukaddes topraklardan dönüş devam ediyor. Mukaddes toprakları geride bırakmanın hüznünü yaşıyan hacılar, hacı olmanın ve ailelerine kavuşmanın sevincini ise bir arada yaşıyor. İnzar Hac ve Umre Organizasyonu aracılığıyla Mukaddes topraklara giden hacılar duygularını İlke Haber Ajansı ile paylaştı. 

İNZAR TURİZM`E TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Mukaddes topraklara ziyaret için İnzar Hac ve Umre Organizasyonu`nu tercih eden Adnan Yeşilmen, "Bizleri misafir olarak kabul eden ve bizlere ikramlarda bulunan Allah`a şükürler olsun. Allah`ın misafiri olmak ayrı bir şeref, onun ikramını görmek de ayrı bir izzettir. Hamd olsun ki bize bol bol ikramda bulundu. Mukaddes topraklarda özellikle Türkiye`nin farklı turizm şirketleriyle gelen grupları gördüğümüz zaman İnzar Turizm`in farkını anladık. Bu farkı onlarda görmüş olacaklar ki bize `ne derece şanslı olduğunuzu bilin` diyorlardı.

Elhamdulillah bizim tavafımızla sayımızla, sohbet, ziyaret ve farklı programlarla Haccımızı çok güzel bir şekilde geçirdik. Allah bize de tüm isteyenlere de tekrar o toprakları görmeyi nasip etsin. Bizler her zaman Kabe`ye ulaşmanın arzusu ve özlemi içerisindeydik. `Kabeye ilk ulaştığınızda yaptığınız ilk duayı Allah kabul eder` diye duyuyorduk. Kabe`nin gönlümüzdeki yeri muhakkak farklıdır ama gördükten sonra çok farklı duygular kaplıyor insanı. Allah Resulü bir Hadis-i Şerifinde `bu üç şeye baktığınızda Allah size sevap yazar` diye buyuruyor. bunlar: `Anne-babanın yüzüne bakmak, Kur`ân-ı Kerim`e bakmak ve Kabe`ye bakmak.` Biz bunu orada hissettik. Kendimizi evimizde gibi hissediyorduk ve Kabe`yi her gördüğümüzde Allah`ın cennetteki cemalini, bize gösterdiğini hissediyorduk" dedi.

İNZAR TRİZİM ÇOK BÜYÜK HİZMETLER YAPACAK
İnzar Hac ve Umre Organizasyonu Marmara Temsilcisi Abdurrahman Yıldız ise İnzar Hac ve Umre Organizasyonu olarak bu yıl ilk hac kafilesiyle beraber mukaddes toprakları ziyaret ettiklerini söyleyerek, "İlk Hac organizasyonumu olması hesabıyla normalde küçük de olsa birkaç aksaklık yaşanacağını düşünüyorduk. Ama hamd olsun ki hiçbir aksaklık yaşamadan çok güzel bir şekilde haccımızı yaptık. Yaptığımız etkinliklere oradan da yoğun bir katılım oldu. Gelecekte İnşaallah İnzar Turizm`in çok büyük hizmetler yapacağı kanaatindeyim" şeklinde konuştu.
 
(Mahsum Altun - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir