• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
HÜDA PAR'dan İLKHA'ya ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Konya İl Başkanı Halis Özelçi, Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Meram İlçe Başkanı Rıfat Yılmaz ve Karatay İlçe Başkanı İhsan Dal'dan oluşan parti heyeti tarafından, İlke Haber Ajansı (İLKHA) Konya bürosuna bir ziyaret gerçekleştirildi.
HÜDA PAR heyetini karşılayan İLKHA muhabiri İlyas Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Ziyaret sırasında konuşan HÜDA-PAR İl Başkanı Özelçi, "Öncelikle İlke Haber Ajansını, yaptığı ilkeli yayın anlayışı için tebrik ederim. Ajansınızın, halkın inanç, gelenek ve göreneklerini göz önünde bulundurarak, olayları objektif olarak aktarması da ayrıca takdir edilmesi gereken bir konudur. Basın, gerçekten halkın gören gözü ve duyan kulağı olduğu için, olayları görmek istediği gibi, gördüğü gibi, duymak istediği gibi değil, duyduğu gibi aktarması son derece önemlidir. Ajans olarak buna riayet etmeniz, takip edilme sayınızdaki artışı, bir delil olarak kabul etmek lazım." dedi.

 

Özelçi, ayrıca Batman'da yaşanan olaydan dolayı suçsuz yere 48 saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakılan İLKHA muhabirleri için de üzüntülerini dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Parti olarak bütün insanları kucakladıklarını, kimseye rakip olmadıklarını, yanlışın yanında olmayacaklarını ve kimden gelirse gelsin doğrunun yanında olacaklarını belirten Özelçi, bu münasebetle Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Partileri ziyaret etmeye devam ettiklerini söyledi.

 

İLKHA muhabiri İlyas Yavuz ise, "HÜDA- PAR'ın yeni bir parti olmasına rağmen halkın teveccühünü kazanması önemli bir olaydır. Allah yardımcınız olsun. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir