• DOLAR 32.576
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2426.327
  • ...
Terör rejimi 2 Filistinliyi Katletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin resmi haber ajansı WAFA`nın haberinde, israil askerlerinin Kudüs`ün kuzeydoğusundaki Konteyner kontrol noktasında El Halil kenti sakinlerinden 23 yaşındaki Enes Fuad el-Atraş`a yakın mesafeden ateş ettiği belirtildi.

israil askerlerinin açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Atraş`ın daha sonra hayatını kaybettiği ifade edildi.

Haberde, israil askerlerinin hayatını kaybeden Atraş`ın cenazesine el koyduğu ve konuyla ilgili israil yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadığı kaydedildi.

Bu arada görgü tanıkları da israil askerlerinin, Batı Şeria`nın kuzeyindeki Nablus kenti yakınındaki bir kontrol noktasının yakınında bir otobüs terminalinde patlayıcı ve şüpheli cisim araması yaparken terminalde bulunan bir Filistinliye ateş açarak öldürdüğünü söyledi.

israil gazetesi Yediot Ahronot gazetesinin internet sitesinde yayınlanan haberde ise Filistinlinin askerlere havai fişek atması üzerine askerler tarafından Filistinliye ateş açılarak öldürüldüğü belirtildi.

israil ordusundan bir subay da olay yeri yakınındaki gazetecilere yaptığı açıklamada, öldürülen kişinin Batı Şeria`nın kuzeyindeki Cenin kentinin Merka beldesinden Cemaluddin Avde olduğunu belirtti.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir