• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
"Genç girişimci sayısını artırmayı hedefliyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Konya Genç Girişimciler Kurulu (KGGK), Konya Ovası Projesi (KOP) Başkanı Mehmet Babaoğlu'nu ziyaret etti. Konya Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Bekir Aydoğan'ın kurul faaliyetleri hakkında Babaoğlu'na bilgi verdiği ziyarette, KGGK Başkan Yardımcısı Yakup Barınlı, Emre Babayiğit, Aziz Eskici ve kurul danışmanı İsmail Ünver de hazır bulundu.


Bekir Aydoğan kurul olarak amaçlarının, gençlerle tecrübeli insanları bir araya getirmek olduğunu ifade ederek, ''Gençlerimizin öz güvenini artırmak için, gençlerle tecrübeli insanların birleşmesini sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerimizin daha fazla girişimci olmalarının önünü açabilmek için, Konya'daki tüm genç işadamı dernekleri ile ortak hareket ediyoruz. Ortak istişarelerle, Konya'da genç girişimci sayısını artırmayı hedefliyoruz. Projelerimiz arasında genç girişimciler için kuluçka merkezi oluşturmak yer alıyor. Burada girişimci olmak isteyen gençler, işlerini kurup büyütene kadar destek vereceğiz." dedi.


Mehmet Babaoğlu da gençlerin şehrin ekonomisinde daha fazla yer almalarını, gelecek açısından önemli bulduğunu söylediği konuşmasında, "Türkiye'nin 2023 hedeflerinde, Konya ulaşım ve lojistik projeleri ile ön plana çıkmaktadır. Projelerin tamamlanması ile Konya, sanayi ve ticaret alanında büyük bir gelişme kaydedecektir. Bu noktada gençlere de büyük görev düşmektedir. Gençlerimiz şehir ekonomisi içinde daha fazla yer alarak, Konya'nın gelişimini artıracaklardır." ifadelerini kullandı. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir