• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
PKK/BDP Kürdistan`ı kana boyamak istiyor!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İslami STK`lara, HÜDA PAR`a ve İslami şahsiyetlere yapılan saldırıları yaptıkları kitlesel basın açıklamasıyla kınayan Sahabe Der, "Bizler bu toprakları gülistana çevirmek için uğraşırken, BDP/PKK ise bu toprakların Kabristana dönüşmesi için elinden geleni yapıyor" dedi.

Sahabe Der genel merkezi önünde yapılan kitlesel basın açıklamasına halk yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Kitlesel basın açıklamasına katılan grup, "İslami STK`lara yapılan iftira ve saldırılar bizi yıldıramaz, İslam`a uzanan eller kırılsın, Zalimler için yaşasın cehennem dövizleri taşınırken, İstiklalu Azadi, Kurdistana İslami" şeklinde slogan attıkları görüldü.

Basın açıklamasını okuyan Sahabe Der Başkanı Faysal Yıldız, PKK/BDP zihniyetine seslenerek, "Sizin Kürtlere hizmet etmediğiniz kesin, var olan politikalarınız sonucu binlerce Kürt genci hayatını kaybetti ve binlercesini de iç infazlar sonucu katlettiniz. Kan gözlerinizi öyle bürümüş ki hâlâ farklı yöntemlerle Kürdistan`ın çocuklarını birbirine kırdırtmaya ve öldürmeye devam ediyorsunuz." dedi.

Batman`da Cumartesi akşamı bir düğüne ateş açılması sonucu bir kişinin hayatını kaybettiği olaya değinen Yıldız, PKK/BDP medyasının bu olayı ajite ederek, ölü sömürücülüğü yaptığını ve vakit kaybetmeden HÜDA-PAR`ı hedef gösterdiğini söyledi.
 
 
BDP`li yöneticilerin çağrıları üzerine derneklerinin de aralarında bulunduğu İslami sivil toplum kuruluşlarına bombalı saldırılar gerçekleştirildiğini söyleyen Yıldız, BDP/PKK`nin yıllarca İslâmî camialara karşı çeşitli komplolar ve linç kampanyaları düzenleyerek saldırılar gerçekleştirdiğini vurguladı.
 
 
PKK aynı oyunu oynuyor
PKK`nin bariz metotlarından birinin de tasfiye ettiği kişileri öldürmek olduğunu söyleyen Yıldız, "Medya üzerinden ajite edici propagandalar geliştirip, bu infaz ve katliamları kendileri haricindeki oluşumlara yükleyerek ve intikam sloganıyla saldırı zeminleri oluşturup, muhalif veya kendilerine alternatif gördükleri yapılara saldırılar ve katliamlar gerçekleştirmiştir. Bugün yapılanların, geçmişte yaşananlar ile arasında bir fark yoktur. Tezgâh aynı, tezgâhtar aynı." ifadelerini kullandı.
 
 
PKK`nin ağabeyi Ergenekon`dur
PKK/BDP`ye seslenen Yıldız, "Yıllar yılı Kürtlere her türlü zulmü reva görmüş derin devletin Ergenekon çetesine yönelik hep geri planda durdunuz. Hesap soramazdınız, çünkü ağababalarınız Yalçın Küçük ve Doğu Perinçek gibi yoldaşlara sahiptiniz. Aynı çeşmeden besleniyordunuz. Bu zevatları, mazlum ve mustazaf Kürt halkına hep ağabeylerimiz diye takdim ettiniz. Bunların geçmişte sizlere ne tür maddi, manevi imkân ve zeminler oluşturduğunu bugün daha net olarak görüyor halkımız." şeklinde konuştu.
 
 
BDP Kürtlerin temsilcisi olamaz
BDP/PKK`nin halkı hala kör olarak gördüğünü belirten Yıldız, " Perinçek`in, Küçük`ün varisi olarak Ertuğrul Kürkçü gibi samanlıkta hayat bulan birini ve LGBT gibi sapık, hasta mahlûkları Kürt halkına temsilci diye takdim ediyorsunuz. Bu ideolojileri bunamış ve sapıtmışları Kürtlerin sırtına bindirip siyaset sahnesine taşıyorsunuz." dedi.
 
 
BDP: Kiliseye para var, Kutlu Doğuma iznimiz yok
BDP/PKK`nin güttüğü politikalar nedeniyle Kürt halkının benliğinden uzaklaştırılmaya çalıştığını dile getiren Yıldız, "Bir taraftan trilyonlarca para ile kiliseleri finanse ettiniz, diğer taraftan Kutlu Doğum Haftası`nda mevlit etkinliğini sabote etmeye kalkıştınız. Müslüman Kürt halkının bu olup bitenleri görmediğini zannediyorsanız büyük bir yanılgı içinde olduğunuzu kısa bir süre sonra göreceksiniz." ifadelerini kullandı.
 
 
Saldırıların sorumluları BDP`dir
Müslüman Kürt halkının üzerinde oynanan oyunları ve Kürt halkının gerçek temsilcisi olan kurumlara yapılan saldırıları unutmadıklarını belirten Yıldız, " Bu saldırıların sorumluları da pervasızca açıklama yapan BDP yetkilileridir. Son bir ay içinde Sahabe Kültürünü Yaşama Ve Yaşatma Derneği defalarca ve vicdansızca, size bağlı çeteler tarafından bombalı saldırılar gerçekleştirildi. İlim-Der`e yani tek amacı ilmi yaygınlaştırma ve daha eğitimli bir toplum oluşturmayı kendine misyon edinmiş bir derneği tüm kutsalları çiğneyerek, yine size bağlı çeteler tarafından bombalı saldırılar gerçekleştirdiniz." dedi.
 
 
PKK, Kur`an-ı Kerim yaktı
Şura-Der`e yapılan saldırılarda Kur`an-ı Kerimlerin yakıldığını hatırlatan Yıldız, "Sokaklarda haramice yaptığınız eylemlerde halkımızın işyerlerini yakıp, yıkıp, talan ettiniz.

Adana`da, Mersin`de onlarca defa İslami derneklere bombalı ve molotoflu saldırılar düzenlediniz. Mustazaflar Cemiyeti üye ve gönüllülerine bıçak ve satırlarla saldırıp yedi kişiyi yaraladınız." dedi.

Ubeydullah`ı unutmadık, unutturmayacağız
Mustazaf-Der Yüksekova Şubesine yapılan saldırılar sonucunda dernek başkan yardımcısı ve iki çocuk babası Ubeydullah Durna`nın katledildiğini hatırlatan Yıldız, "Tüm acılarımızı bu halkın maslahatı adına yüreğimize gömdük. Ama unutmayın ki bu acılarımız hep içimizde tazeliğini korumaktadır. Unutmayacağız, unutturmayacağız. Gerçeği siz biliyorsunuz ki; bunca saldırının ve özellikle Ubeydullah Duma`nın katilleri hala aranızda gezmekte ve ödüllendirilmektedir. Peki, tüm bunlar olup biterken Kürt halkının gerçeği görmediğini mi sanıyorsunuz? Hele bir gören var ki, Züntikam olan Allah`tır hatırlatırız, unutmayınız." ifadelerini kullandı.
 
Yıldız son olarak, " Bizler bu toprakları Gülistana çevirmek için uğraşırken, sizler Kabristan olması için elinizden gelen tüm çabayı gösteriyorsunuz. Aynaya bakın, gözlerinizin kan çanağına döndüğünü görün de kendinize gelin." şeklinde konuştu.
Grup daha sonra HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz ve Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut eşliğinde bombalanan Sahabe Der temsilciliğine yürüdüler. (M. Sait Adiyaman/Yakup Moğulgani - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir