• DOLAR 32.558
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2427.801
  • ...
Öğrenciler mezuniyet eserlerini sergiledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü öğrencileri, 4 yıllık çalışmalarını '7. Öğrenci Sergisi'nde açtı.


Açılışta konuşan Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Melek Hidayetoğlu, "Bölümümüzde 2013 yılında mezun olan 17 öğrencinin 4 yıllık sanat eğitimlerinin sonucunda hat, tezhip ve minyatür alanında ortaya koydukları bu eserler çok titiz bir çalışmanın ürünüdür. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum." dedi.


Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde gerçekleştirilen açılışa Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şahin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Elmas, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Atan, Geleneksel Türk Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç Dr. Melek Hidayetoğlu, öğretim üyeleri, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.


"GSF, Üniversitemizin çok parlak bir yıldızıdır"
Serginin açılışında konuşan Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şahin, "Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri ve öğrencilerinin ortaya koyduğu eserler ve başarıları üniversitemiz açısından son derece önemlidir. Fakültemiz, üniversitemizin çok parlak bir yıldızıdır. Bu yıldız büyümeyi ve parlamayı sürdürücektir. İnsan beden ve ruhtan oluşmaktadır. Ben beden sağlığı için çalışan biriyim ama insan için en önemlisi ruh sağlığının sağlam olmasıdır. Bunu da fakültemiz sağlamaktadır. Hocalarımızın ve öğrencilerimin ortaya koydukları eserleri izlerken çok dinleniyor ve mutlu oluyorum. Bunun için sizlere çok teşekkür ediyor ve başarılarınızın devamın diliyorum." şeklinde konuştu.


Serginin 6-16 Kasım 2013 tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretlerine açık olacağı bildirildi. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir