• DOLAR 32.602
  • EURO 34.848
  • ALTIN 2491.89
  • ...
Mersin'de 'Eğitim Ödülleri' verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin Akdeniz İhracatçılar Birliği Konferans Salonu'nda, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği , '2013 Eğitimde Başarı Değerlendirme ve Ödüllendirme' törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İl Protokolü'nün yanı sıra Mersin İl Milli Eğitim Müdürü ve Türkiye çapında başarı elde eden projeler üreten kurumların temsilcileri ile 13 ilçeden 207 eğitimci katıldı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, törende yaptığı konuşmada, "2010 yılında engelli eğitim veren okul sayımız 5-6 civarındayken son 3 yılda bu sayı 25 olmuştur. Bu seneki yatırım programında başka hiçbir ilde olmayan 4 büyük engelli okulunun yapımı da bulunmakta. Bütün bu yatırımların toplam maliyeti 20 milyon Türk Lirasıdır. Aynı zamanda engelli gençlerimizin daha rahat bir eğitim almaları için 12 okulumuzda bu öğrencilerimiz için engel teşkil eden sorunları Çukurova Kalkınma Ajansımızın destekleriyle ortadan kaldıracağız." ifadelerini kullandı.

"Çocuklarımız geleceğimizdir"
Vali Güzeloğlu yaptığı konuşmada, "Öğretmen, belirleyen, tanımlayan ve geleceği hazırlayandır. Kamu yöneticiliğini seçmeseydim kesinlikle tercih edeceğim meslek öğretmenlikti. Ben sizlere güveniyorum. Bu sonuçlar bizi aydınlık geleceğe taşıyacak sonuçlardır. Yeni hedefimiz kalite ve nitelikli bir süreç, öğrenilebilir ve öğretilebilir bilgi ile geleceğe hazırlanmaktır. Biz bu yolda bütün projelere destek vereceğiz. Çünkü çocuklarımız geleceğimizdir." şeklinde görüş belirtti.

Konuşmaların ardından İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Milli Eğitim Müdürlüğü Denetmenleri, Şube Müdürleri, Suphi Öner Öğretmenevi Yöneticileri, Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma-Geliştirme Birimi Personeli ve her biri alanlarında büyük başarılar elde eden 13 eğitim kurumunda görev yapan öğretmenlere başarı belgeleri Mersin Valisi Güzeloğlu tarafından verildi.

Törenin sonunda Mersin Valisi, il protokolü, ödül alan öğretmenler ve törene katılan izleyicilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir