• DOLAR 32.529
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2484.264
  • ...
Kamyonet Durağa Girdi : 1 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL: Maltepe`de yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan 4 aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 06.30 sıralarında, E-5 Karayolu Pendik istikameti İdealtepe mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, 34 JB 583 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek aynı yöne giden tomruk yüklü 78 BM 382 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kamyonun altına giren otomobildeki 2 kişi yaralandı. Kamyon sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

Kazanın hemen ardından sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 CFB 33 plakalı bir araç, kazaya karışan otomobil ile kamyona çarpmamak için direksiyonu kırınca, önce aynı istikamette seyreden 34 YJ 944 plakalı otomobile, ardından otobüs durağına yürüyen Alparslan Tunalı Berberler’e çarparak sürükledi. Bariyerlere çıkarak güçlükle durabilen aracın sürücüsü yaralandı. Aracın altında sürüklenen Alparslan Tunalı Berberler ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere sevk edilirken, işe gitmek için otobüs durağına yürüyen ve kazada hayatını kaybeden Alparslan Tunalı Berberler adlı vatandaşın cenazesi Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Kazanın ardından kamyon sürücüsü, ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Kaza nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluştu. E-5 Ankara istikametine giden araçlar polis ekipleri tarafından sahil şeridine yönlendirildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

OLAY YERİNDE MEYDANA GELEN İKİNCİ KAZA KAMERALARA YANSIDI

Durakta bekleyen bir vatandaş, birkaç aracın kaza yaptığını, o sırada başka bir aracın Alparslan Tunalı Berberler’i altına aldığını söyledi. Bu arada kazanın olduğu yerde seyir halindeki bir otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kısa süreli paniğe neden olan kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Araçda maddi hasar meydana geldi
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir