• DOLAR 32.593
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2496.075
  • ...
Hamile kadının öldürülme iddiası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Bismil'de kayınbiraderi tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilen 9 aylık hamile Zeynep Taş'ın eşi, çocuklarının annesini, canını kaybettiğini söyleyerek olayın sorumlularının cezalandırılmasını istedi.

 

Taziyeye katılamayan Zeynep'in eşi Nurettin Taş, olay günü erken saatlerde Bismil ilçe merkezine gittiğini, daha sonra eşinin hasta olduğunu öğrendiğini ifade ederek, köye döndüğü sırada yolda eşini hastaneye götüren arabayı gördüğünü söyledi.

 

Hastanede olayı öğrendiğini dile getiren Taş, "Acım çok büyük, olayın üzerinde duracağım. O insanın en ağır şekilde cezalandırılması için adaletin kapısını çalacağım. Çocuklarımın annesini, canımı kaybettim. Zeynep çok masumdu. Çocuklarım 6 yaşındaki Mustafa, 3 yaşındaki Hira ve yeni doğan bebeğim annesiz kaldı." dedi.

 

Zeynep Taş'ın babası Yusuf Arık, kızını döverek öldüren Mehmet Taş'a kızının hizmet ettiğini söyledi.

 

Mehmet Taş'ın kızını öldürünceye kadar dövdüğünü iddia eden Baba Arık, "Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanımız Fatma Şahin'e sesleniyorum. Bu işe bir el atsınlar. Benim kızım böyle oldu. Başka kadınlar bu zulmü yaşamasın." dedi.

 

Hatırlanacağı üzere Mehmet Taş, Jandarmadaki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir