• DOLAR 32.572
  • EURO 34.857
  • ALTIN 2431.545
  • ...
SON DAKİKA
Namaz molası vermeyen METRO`dan özür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA- İstanbul`dan Konya`ya seyahat eden dört yolcunun namaz kılması için mola vermeyen METRO otobüs firmasının bu tutumu, Konya otogarında kalabalık bir kitle tarafından düzenlenen basın açıklamasıyla kınandı.

Yapılan basın açıklaması ve gelen tepkileri gözönünde bulunduran firma yetkilileri, yaşanan olumsuz olay hakkında kamuoyuna açıklama yapma gereği hissetti.

Konya METRO Turizm Genel Müdür`ü Ahmet Yılmaz, İlke Haber Ajansı (İLKHA) aracılığıyla konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Biz METRO firması olarak tüm misafirlerimizin rahat etmesi ve inançları doğrultusunda, gerek namaz gerek başka ihtiyaçları konusunda hassas bir firmayız. Yapılan basın açıklamasını saygıyla karşılıyoruz. Ancak bu münferit bir olaydır. Genel anlamda biz inançlının da inançsızın da kapalının da açığın da, herkesin tercih ettiği bir firmayız. Özellikle inancından dolayı, ibadetinden dolayı bir sıkıntı yaşanmışsa bu konuda bütün Müslümanlardan özür dileriz. Fakat bunun münferit bir olay olduğunu bildirmek isterim" dedi

(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir