• DOLAR 32.552
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2497.523
  • ...
Doçentlik eserlerini sergilediler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Atan, Grafik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Harun Hilmi Polat, Seramik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Emet Egemen Işık Arslan ve Geleneksel Türk Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Özkafa doçentlik sınavı için hazırladıkları eserlerini sergiledi.

 

Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen açılışa Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şahin, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Elmas, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

"GSF, üniversitemizin sanata açılan penceresidir"
Güzel Sanatlar Fakültesi'ndeki akademik kurul toplantısından sonra geçilen serginin açılışında konuşan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Akademisyenlerimizin doçentlik sınavı için hazırladıkları eserlerini bu sergide bir araya getirmelerini anlamlı buluyorum. Güzel Sanatlar Fakültesi, akademisyenleri ve öğrencilerinin ortaya koyduğu eserler, üniversitemizin sanata açılan penceresidir. Fakültenin bu başarılarında büyük emeği olan merhum Dekanımız Prof. Dr. Fevzi Günüç'ü de bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum." dedi.

 

Serginin Güzel Sanatlar Fakültesi için çok önemli olduğunu ifade eden Dekan Prof. Dr. Hüseyin Elmas, "Fakültemizdeki 4 hocamızın doçentliğini kazandıklarını eserlerini sergiledikleri bu etkinlik, öğrencilerimize de örnek teşkil ettiği için önem taşımaktadır. Hocalarımızı ortaya koyduğu eserlerinden dolayı kutluyorum." şeklinde konuştu. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir