• DOLAR 32.357
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2307.392
  • ...
Katiller dışarda, Cumhurbaşkanı içerde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Dünyanın gerçek yüzünün ortaya çıktığını ifade eden Abdulgaffar, bugünün dünyada adaletin düştüğü gün olduğunu söyledi. Darbeci yönetimin Mursi’yi suçlu gibi mahkemeye çıkarmak istediğini belirten Abdulgaffar, şöyle konuştu:

“Ancak Mursi, kendi şahsiyetini gösterdi. ‘Ben bu ülkenin Cumhurbaşkanıyım ve sizi de bir gün yargılayacağım’ mesajı verdi. Biz Mısırlılar olarak, bu adaletsizliği tüm dünyaya duyurana kadar, bu direnişe devam edeceğiz. Dün ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Sisi’ye talimat vermek için geldi. Talimat verdi Sisi’sine. Ama bizim halkımız, birileri tarafından yönetilmek istemez. Biz kendi kendimizi yönetiriz. Bu halk, kendi sivil demokrasisiyle, anayasasıyla ve kendi seçtiği adamlarla yönetilecektir. Bugün aslında dünyadaki adalet yargılandı. Bütün dünyadaki yalan demokrasi yargılandı. Ve halklar, gerçek demokrasiyi yeniden getirecek. Bu nedenle biz kendi yolumuza devam ediyoruz. Gece gündüz bu direnişten vazgeçmiyoruz. Demokrasinin ve adaletin yeniden dönmesi için, sonuna kadar direneceğiz. Biz Türkiye’nin ve tüm İslâm dünyasının yardımıyla, bu direnişe devam edeceğiz. Çünkü bu dava hepimizin.”

7 Bin Sayfalık Düzmece Dosya İncelenecek

Bu arada Mursi’nin savunma heyetinde yer alan Eymen Nahid, “savunma heyetinin dava dosyası üzerinde çalışmaya hemen başlayacağını” söyledi. Nahid, “Dava dosyasını incelemeye hemen bugün başlayacağız. Dosya oldukça kabarık, yaklaşık 7 bin sayfadan oluşuyor. Elimizi çabuk tutmamız gerekir” dedi. Milligazete

Bu haberler de ilginizi çekebilir