• DOLAR 32.548
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2427.286
  • ...
TEM`de zincirleme trafik kazası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 TEM`de bir TIR`ın sıkıştırması sonucu iplik yüklü olan başka bir TIR devrildi. Kaza sebebiyle tek şeride düşen yolda arkadan gelen 2 TIR, 1 otomobil ve 1 minibüs zincirleme kaza yaptı. Maddi hasarın meydana geldiği kazalarda can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Kazalar, Bahçeşehir TEM yolu Ankara istikametinde, Ispartakule gişeleri mevkisinde gerçekleşti. İplik yüklü TIR`ın sürücüsü, başka bir TIR`ın sıkıştırması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç refüjlere çarparak devrildi. Devrilen TIR`ın yara almayan sürücüsü, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı.

Kaza nedeniyle karayolu tek şeride düştü. Arkadan gelen 2 TIR, 1 otomobil ve 1 minibüs, duramayarak zincirleme kaza yaptı. Araçlarda maddi hasar oluştu.

Devrilen TIR`ın şoförü Osman Dursun, Çerkezköy`den Bursa`ya gittiğini belirterek, "TIR`ın biri sıkıştırdı, normal sağ şeritten giderken birdenbire refüjlere girdik, komple daldık. Arkamızda bizden sonra biri daha orada kaza yaptı.
 
Benden 5-10 dakika sonra kaza yaptı ama yolu tek şeride düşürdüler onun için kaza yapmış. Oldu işte, Allah`tan bize bir şey olmadı. Bursa`ya götürüyordum Çerkezköy`den aldım. Arabadaki mal değerli mal" dedi. Bir süre tek şeride düşen yolda trafik yoğunluğu yaşandı. Kazaya karışan araçların çekilmesiyle trafik tekrar normale döndü.
Kaynak: CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir