• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
Rahmet Eli, Ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Her ay düzenli olarak yüzlerce muhtaç aileye rahmet elini uzatan Van Rahmet Eli Gıda Bankası, Ekim ayında da çalışmalarını arttırarak devam ettirdi.

Ekim ayı faaliyet raporunu açıklayan Rahmeteli Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Yalçın Tay, Ekim ayında Kurban Bayramı`nın da bereketiyle bin 571 muhtaç aileye toplamda 49 bin 761 TL değerinde yardım ulaştırdıklarını söyledi. 

Tay, "Bu yardımlardan 361ailemize ulaştırdığımız 16 bin 261 TL değerinde olanı, her ay düzenli olarak yaptığımız gıda paketleri yardımından oluşuyor." dedi. 

"30 yetim çocuğu giydirdik"
Kurban Bayramı`nın da bereketiyle bu ayda çalışmalarını katlayarak sürdürdüklerini ifade eden Tay, "Ayrıca bu ay içerinde bulunan mübarek Kurban Bayramı çalışmaları kapsamında 30 yetim çocuğumuzu 2 yardımsever gönüllümüzün sponsorluğunda mağazaya götürmek suretiyle baştan aşağıya giydirdik." şeklinde konuştu.

"Bin 200 muhtaç ailemize kurban eti dağıttık"
Kurban Bayramı`nda boş durmadıklarını ve kurban etlerini muhtaç ailelere ulaştırmaya çalıştıklarını vurgulayan Yalçın Tay, "Öte yandan bin 200 muhtaç ailemize ise 30 bin TL değerinde kurban eti ulaştırdık." diye konuştu.

Çalışmalarının her ay artarak devam ettiğini de sözlerine ekleyen Tay, "Yardım çalışmalarımız hamd olsun her ay artarak devam etmektedir. Bu noktada emeği geçen bütün hayırsever halkımıza, üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı.
(Murat Dalgın- İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir