• DOLAR 32.316
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2297.69
  • ...
SON DAKİKA
YSK Binası Önünde Patlama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde patlamanın, olay yerinde küçük bir yangının çıkması, etrafta bulunan çift katlı camların ısınma neticesinde genleşmesi sonucunda meydana geldiği belirlendi. Ankara Sıhhiye`de bulunan eski Danıştay Başkanlığı, yeni YSK Başkanlığı binasının girişinin hemen yanında bir patlama meydana geldi.

Patlamayı MOBESE kameralarından takip eden güvenlik güçleri, olay yerine çok sayıda polis ekibi ve itfaiye sevk etti. Olay yerine gelen itfaiye, yangını daha fazla büyümeden söndürdü. Polis ekipleri olay yerinde araştırma yaptı. İtfaiye görevlilerinden de bilgi alan polis ekibi, patlamanın bomba veya molotof bombasından kaynaklanmadığını belirledi. İlk incelemede, binanın önünde bulunan halıfleks parçalarının tutuştuğu, alevlerin yakında bulunan çift katlı camları genleştirmesi sonucu, patlamasına neden olduğu tespit edildi. Mobeseyi inceleyen görevliler, 50-55 yaşlarında ve 1,70 boylarında, elinde çanta olduğu halde YSK`nın önüne gelen bir şahsın, kapının yanında bir şeylerle uğraşırken alevlerin, arkasından da büyük bir parlamanın meydana geldiği, şahsın sakin bir şekilde olay yerinden uzaklaştığı tespit edildi.

Şahsın eşkali tüm polis ekiplerine anons edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri YSK önünde çalışma yaptı. Bu süre içinde, YSK binasının önüne girişler yasaklandı.

CİHAN

Bu haberler de ilginizi çekebilir