• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Başörtülü milletvekili sayısı beşe yükseldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığında toplandı. Bahçekapılı, Kerbela şehitlerine Allah`tan rahmet diledi.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ve AK Parti İstanbul Milletvekili İbrahim Yiğit, Muharrem ayının başlaması dolayısıyla gündemdışı konuşma yaptı. Grupları adına da Muharrem ayı dolayısıyla konuşmalar yapıldı.

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de Genel Kurul`a başörtüsüyle katıldı. Candemir, TBMM Genel Kurulu`nda başörtüsü takan beşinci milletvekili oldu.

Geçen hafta başörtüsüyle Genel Kurula giren AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, yerinden yaptığı konuşmada, "Geçen hafta millet iradesinin gözbebeği olan TBMM`de sağduyulu bir şekilde karşılanmamız, ülkemizin birlik ve beraberlik yolunda ne kadar büyük mesafeler kat edebileceğini, önyargılarımızdan, sığ kamplaşmalarımızdan sıyrılabilmenin her an mümkün olduğunu göstermiştir. Yüce Meclisimiz kendine yaraşır tavrı oraya koymuştur. Bu vesileyle o gün parti grupları adına söz alan sayın konuşmacılara ben ve arkadaşlarım adına teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir