• DOLAR 32.56
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2426.229
  • ...
`Firavun General Sisi`den Daha Cesur idi!`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Kuveyt - Kuveytli vaiz Şeyh Nabil el Avda, "Firavun, General Sisi`den daha cesur idi" dedi. El-Avda`ya göre, Firavun açıkça ve alenen Hz. Musa ile görüşmeler yapmıştır. Şeyh El-Avda, General Sisi`nin ise Mursi`nin yargılamasının kapalı olarak yapılmasını emrederek, korkak olduğunu gösterdiğini belirtti. 

Şeyh Nabil el-Avda kendi Facebook sayfasından, el- Sisi destekçilerine seslenerek şöyle yazdı: "Firavun sizin hükümdarınızdan daha cesurdu. Musa (büyücülük üzerinde) açık bir yarışma yapmak için onu çağırdığı zaman, Firavun kabul etmişti. Sizin lider ise korkak"!!!

Şeyh Nabil el-Avda, "Amerika, israil ve bazı Körfez ülkeleri Mısır`daki hainlerle bir olup İslam ümmetine karşı sinsi bir komplo gerçekleştirip tarihin kara bir sayfasını yazmayı düşünüyorlar" diye yazdı. Şeyh el-Avda, "Sözde yargılanma denemesi sadece yasal Cumhurbaşkanı Mursi`nin yargılanması süreci değil, Amerika ve müttefikleri önünde eğilmek istemeyen her düşünen arabın yargılamasıdır. Bu milletin canlanmasını isteyen herkesin yargılanmasıdır" diye yazdı.
(Riyad Makaev / İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir