• DOLAR 32.382
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.62
  • ...
`Halk oynanan oyunlardan haberdardır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Dün akşam saatlerinde YDG-H çeteleri tarafından İlim Der`e yapılan saldırı sonrası olay yerine giderek dernek yetkililerinden olay hakkında bilgi alan Hür Dava Partisi Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, söz konusu saldırıyı kınadı.

Bu çetelerin haince halkın maneviyatına saldırdıklarını ifade eden Turgut, "Malumunuz son zamanlarda özellikle Hür Dava Partisi`nin yerel seçimlere girme startı verdikten sonra Kürdistan bölgesi dediğimiz bölgede hürriyetten, özgürlükten, adaletten, demokrasiden, demokratlıktan bahseden insanlar, kirli elleriyle haince gece fareleri gibi alçakça, korkakça bu halkın maneviyatına saldırmaktadır." dedi.

Ortada kirli bir tezgâhın döndüğünü ve halkın da oynanan bu oyunlardan haberdar olduğunu dile getiren Turgut, İslam düşmanı, kendi halkının düşmanı olan bu yaratıklardan halkın en kısa zamanda kurtulacağını dile getirdi.

Yapılan saldırılarla ilgili halkın her şeyden haberdar olduğunu ve bu çetelerin sadece İslam`a düşman olduklarını dile getiren Turgut, HÜDA PAR`ın bu oyuna kesinlikle gelmeyeceğini ve Müslüman halkın bu oyunu en kısa zamanda bozacağını dile getirdi.

Şu ana kadar bir tek failin bile yakalanmadığını dile getiren Turgut, emniyetin saldırıları düzenleyen gruba göz yumduğunu ifade etti. (Yakup Moğulgani - İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir