• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

BURSA- Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve PERYÖN Güney Marmara Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği 6. Yönetim Zirvesi'nin tanıtım amaçlı basın toplantısı yapıldı.
Zirve öncesi BTSO Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen basın toplantısına, Peryön Güney Marmara Şubesi Başkanı Ogün Yıldız, BTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Emin Akça ile Peryön Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

"Yönetmek sanattır" mottosuyla hareket edeceklerini ve Güney Marmara'da faaliyet gösteren şirketleri bir araya getireceklerini söyleyen PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanı Ogün Yıldız, "6. Yönetim Zirvesi, bu yıl da yine Türkiye'nin ve dünyanın global şirketlerinin yöneticileri ve işletme sahiplerini Bursa'da buluşturacak. Bu önemli zirve ile ilgili hazırlıklarımızı tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz." Şeklinde konuştu.
İnsan psikolojisini ve onu yönetme sanatını iyi bilinmesi takdirde insana her istediğinizi yaptırabilirsiniz şeklinde sözlerine devam eden Yıldız, "Bunu bilmeyen yöneticilerin yaptığı kazaların acı sonuç vermesi günümüz de tüm yöneticilerin 'psikolji' bilmesini kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkarıyor."diye konuştu.

6. Yönetim Zirvesi'nin düzenlenmesinde PERYÖN ile işbirliği yapan BTSO adına konuşan BTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Emin Akça ise, "Gerek firmaların gerekse de kurumların üretim ve rekabet yeteneği, sahip oldukları nitelikli insan kaynağı ve bu potansiyeli yönetebilme becerisi ile doğru orantılıdır. Başarılı yönetim, ortak hedefler etrafında ortak aklın harekete geçirilmesidir. Başarı bir liderlik ise, insanlara heyecan verecek bir vizyon oluşturmak, motivasyonu yüksek doğru kişileri seçmek, paydaşlarınızın gelişimine destek vermek ve üretkenliğini teşvik etmektir. Biz de BTSO olarak başkanımız Sayın İbrahim Burkay'ın liderliğinde, odamızı bir uzmanlık merkezi kimliğine kavuşturarak Bursa iş dünyasına strateji ve proje üreten bir konuma yükselttik."diye konuştu.

8 Kasım'da başlayacak yönetim Zirvesi'ne İncitaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Baybaş, CLK Enerji CEO'su İsmail Ergüneş ile Bursa markaları Kamil Koç Turizm A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, Alara Fidan Üretim ve Pazarlama A.Ş. Ceo'su Yavuz Taner'in katılması bekleniyor.(Zeki Aras-İLKHA)