• DOLAR 32.493
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2435.684
  • ...
HÜDA PAR Silvan İlçe Teşkilatından esnaf ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Hür Dava partisi (HÜDA PAR) Silvan İlçe Başkanı Sıtkı Batı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, ilçe esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Parti programını tanıtan parti heyeti, broşür dağıttı.
 
HÜDA PAR Silvan İlçe Başkanı Batı, ziyaretlerinin kesintisiz olarak devam edeceğini belirterek, "Daha önce partimizin açılışında esnaflarımızı davet etmiştik bu gün ise esnaflarımızı ziyaret ederek partimiz hakkında bilgilendiriyoruz." dedi.
 
Temel gayelerinin hakkın ve mazlumun yanında yer almak olduğunu belirten ilçe başkanı Batı, "Biz bu ziyaretimizle kendimizi halkımıza tanıtmak istedik, esnafımıza dağıtmış olduğumuz programla bizleri daha yakından tanımalarını istiyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Silvan halkı ve esnafının şimdiye kadar hep ihmal edildiğini vurgulayan Batı, "Temennimiz artık Silvan halkı ve esnafının ihmal edilmemeleridir. Silvan`a layık oldukları hizmeti ayaklarına götüreceğiz inşallah. Ziyaretimiz sırasında karşılaştığımız güzel muameleden dolayı kıvanç duyduk. Bizleri iyi karşıladılar. İnşallah güzel şeyler olacak. Hepsinden Allah razı olsun. Hür Dava Partisi`nin kuruluşuyla Silvan, bundan sonra güzel hizmetlerle karşılaşacak." görüşlerini dile getirdi.
 
Hür Dava Partisi`nin kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyetlerini dile getiren esnaf, ziyaretçilere, siyasi hayatlarında başarılar dileyerek `Allah hayırlı olanı yapsın` temennisinde bulundular. (Yusuf Batı - İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir