• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
PKK`liler yine saldırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - PKK medyası, BDP ve KCK`li yetkililer, Cumartesi günü akşam saatlerinde Batman`da bir düğüne yapılan silahlı saldırı sonucu bir kişinin öldürülmesini HÜDA PAR`a mal etme çabası içine girerken, YDG-H çetesi de İslami derneklere bombalı/Molotoflu saldırılar gerçekleştirme devam ediyor.

Diyarbakır`ın Bağlar ilçesinde faaliyet yürüten ve Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi olan İlim Der`e 2 adet ses bombası atıldı. 

Alınan bilgilere göre, saat: 20.30 sıralarında PKK`nin sözde gençlik yapılanması YDG-H`li 2 kişi, Bağlar ilçesindeki İlim Der binasına 2 adet ses bombası attı. Saldırganlar karanlıktan yararlanarak ara sokaklardan kaçtılar. Olay sırasında çevredeki halk, kısa süreli bir panik yaşadığı görüldü. 

Saldırıda her hangi bir can veya mal kaybı yaşanmadı. 

Saldırının duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda STK temsilcisi ve Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut gelerek, saldırıya uğrayan İlim Der yetkililerine geçmiş olsun dileğinde bulundular. 

Hatırlanacağı gibi Kurban Bayramı`nın birinci yine İlim Der`e 2 adet ses bombası atılmış, ancak saldırganlar yakalanmamıştı. (İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir