• DOLAR 32.555
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2422.431
  • ...
Batman Olayının Twitter’a Yansıması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber 

Batman olayı sonrası sosyal medyaya yansıyan önemli yorumların bir kısmını siz değerli DOĞRUHABER takipçileri için derledik. İşte o yorumlardan bazıları… 



Zekeriya Yapıcıoğlu ‏@zyapicioglu Batman`da meydana gelen silahlı saldırının Hüda Par ile ilgisi yoktur. Olayın fail veya faillerinin bir an önce yakalanmasını diliyorum. Çok kötü provokasyon kokuları yükseliyor. Allah fitne ateşini yakmaya çalışanlara fırsat vermesin. 



Cemal Çoban ‏@cmlcoban Batman`da yaşanan menfur saldırının perde arkası aralandıkça birilerinin uykusu kaçmakta, suçluluk psikolojisiyle hareketler artmaktadır. 



Abdurrahman Cens ‏@AbdurrahmanCENS Diliyorum bu provokasyon bugüne kadar Hüda Par camiasına karşı yapılan 90 küsur saldırı gibi karanlıkta kalmaz. Allah fitne ateşini söndürsün. 



Aydın GÖK ‏@aydngok66 Batman`da düğünde vurulan gencimizin olayı ile Hüda Par camiasının uzak yakın kesinlikle bir alakası yoktur. Ve vuranları tel`in ediyoruz. 



M. ÖZSOY ‏@Mrdn47Zsoy Batman`da yaşanan olayın iç yüzü ortaya çıktı. Mahalledeki esrarkeşler düğündeki kızlara laf atınca esrarcılar dövülerek uzaklaştırılıyorlar. 



M.İkbal ATAK ‏@ikbalATAK Vaziyet açık değil midir? Bunca saldırıdan sonuç alamayınca kendi adamlarını yine iç infaz yöntemiyle öldürüp farklı yol denediler. 



HamzaTurkmen ‏@Turkmen_Hamza "İktidar, Batman olayını olayı acilen çözmeli. Failin izini de derin devlet, PKK içindeki unsurlarda aramalı." 



Muhammet Şerif ‏@serifmuhammet Hür Dava Partisi`ne yapılan saldırıların ana sebebi, BDP/PKK`nin yaptıklarından usanan Kürt halkının HÜDA PAR`a gösterdiği "BÜYÜK TEVECCÜH"tür 



Seccad YILMAZ ‏@seccad21 Batman’da Hüda Par`a kurulan komplo, Hüda Par`ın Başbakanla görüşmesine misilleme olarak derin yapı tarafından tezgâhlanmıştır. 



Sait Seyitoğlu ‏@saitSEYITOGLU PKK’nin 5000’e varan iç infazını bilmeyen yoktur! Batman olayı sadece bunlardan bir tanesidir, günah keçisi nasılsa hazır; HÜDA PAR..! 



İsa Aydın ‏@isaaydinbatman Düğün esnasında kızlar için dövülenler kimlerdir. Kışanak ve benzerleri, önce onları bir açıklayın ki kanın hangi yüze yapışacağı görülsün. 



Sait Şahin ‏@said_saidsahin DİKKAT: Seçim sath-ı malinde hasta yatmakta olan ve kansızlıktan can çekişen PKK/BDP`nin acil kana ihtiyacı vardır. 



Musa Apuhan ‏@MusaApuhan Birileri çıkıp ``oğlum bak git`` demek zorunda kalmadan bölgede yapılan yanlışlardan vazgeçilsin yanlışı yapanları aklıselime davet ediyoruz. 



Sabiha Ateş Alpat ‏@SabihaatesAlpat Batman’da saldırıya uğrayan Kardeşlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan. Kan ile beslenenler sabrınız karşısında zelil olacaklardır. 



Muhammet Şerif ‏@serifmuhammet DERİN OYUNDA sis perdesi aralanıyor! Meğer KIZ MESELESİ yüzünden silahlar konuşmuş... Çok şükür ki, BDP/PKK`nin "murdar hesabı" yine tutmadı. 



Özkan Yaman ‏@OzkYaman Beşeri fikirler ve partileri de ölümlüdür. Biçare Bdp`ye komünist Türkler, biçare Mhp`ye Perinçek, biçare Chp`ye Sarıgül çare değildir. 



Mehmet Yavuz ‏@mehmetyavuz02 HÜDA PAR`ın çıkışının kendisini provokasyon olarak görüyorlar. Asıl aşılması gereken mesele budur. Lokal olaylar hep bu mantığın uzantısıdır 



Emin GÜNEŞ ‏@EminGNE2 Gülten Kışanak`ın açıklaması Tansel Çölaşan`ınkinden daha seviyeli! Saldırgan “Allah-u Ekber” diyerek saldırdı demiyor. Hakkını yemeyelim. 



M.İkbal ATAK ‏@ikbalATAK Bugüne kadar tarihsel serüvenleri "İç infazlarla" geçen despotik yapı, provokatörlük için bir "iç infaz" daha yapmış, çok mudur? 



Şehzadedemir ‏@sehzadedemir Hüda Par, misyonu, fikirleri ve projeleri ile kaimdir. Hiç bir zaman silaha ve baskı oluşturmaya ihtiyaç hissetmemiştir. 



Sait Şahin ‏@said_saidsahin Olay bir provokasyon görünse de, BDP/PKK kitleleri ciddi tahrik ediyor. BDP/PKK Kürtler arasında çok tehlikeli bir ateş yakıyor. 



(Doğruhaber)

Bu haberler de ilginizi çekebilir