• DOLAR 32.52
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2433.92
  • ...
Diş hekimliği kongresi yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Diyarbakır Diş Hekimleri Odası'nın işbirliğiyle "Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2.Ulusal Kongresi" yapıldı.

Dicle Üniversitesi Kongre merkezinde düzenlenen kongrede bilimsel aktivitelerin önemine vurgu yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Remzi Nigiz, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bilimsel ve sosyal aktiviteler aracılığı ile Diyarbakır'a gelen bilim adamlarına Diyarbakır'ın tarihi ve modern dokusunu tanıma imkanı sundukları için mutlu olduklarını dile getiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aslan Bilici, Dicle Üniversitesi'nin yanı sıra Diyarbakır'ı tanıtmaya da büyük önem verdiklerini kaydederek, kongreye katkı sunan kurum, kuruluş ve kişilere teşekkür etti.

Yurtiçi ve yurt dışından çok sayıda konuşmacının katıldığı ve iki gün süren kongrede toplam altı salonda 20 bilimsel konferans ve iki adet kurs düzenlendi.

Diyarbakır da ilk defa Ağız diş sağlığı yardımcı personeli eğitiminin de verildiği kongrede eğitim sonrası katılımcılara sertifika verildi. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir