• DOLAR 32.584
  • EURO 34.908
  • ALTIN 2436.253
  • ...
''Önce silahla tehdit etti, sonra iş yerine saldırıda bulundu"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl merkez de Üst-Yapı firmasının müteahhitlerinden olduğu öğrenilen Özcan Kılıç, bir esnafı önce silahla tehdit ettiği daha sonra iş yerin saldırdığı iddia edildi.

Bingöl'de Üst-Yapı ihalesini kazanan ve yapımına devam eden ''Karyol İnş.-Siba İnş.-Şiras İnş. Ortak girişimi'' ortaklarından müteahhit Özcan Kılıç Recep Tayyip Erdoğan mahallesinde büfe işletmeciliğini yapan Mehmet Başarılı adlı esnafı önce silahla, daha sonra iş yerine saldırı yaptığı iddia edildi.

''Önce silahla tehdit edildim, daha sonra iş yerime saldırı yapıldı''
Recep Tayyip Erdoğan mahallesinde büfe işletmeciliği yapan Mehmet Başarılı adlı esnaf, önce silahla, daha sonra iş yerine saldırı yapıldığını iddia ederek, "Söz konusu müteahhidin; 'seni tanıyorum. Senin kim olduğunu biliyorum. Senin iş yerini buradan kaldıracağım.' dedi. Daha sonra bana silah göstererek tehdit etti." dedi.

Büfesinin hemen yanında üst yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başarılı daha sonra, "Yüklenici firma iş makinelerini büfemin kapısında park etmişlerdi. İş yerimin kapısı açılamaz durumdaydı. Kimse içeri girip alı-veriş yapamıyordu. Gelen ekmek arabası ile toptancılarda yanaşamıyordu. Yatsı namazından sonra iş makinesi şoförlerine dedim ki yer geniş az ileri alıp park yapın. Daha sonra bir fırlayıp yanıma geldi. Bana, sen niye konuşuyorsun, sen kimsin, deyince bende esnafım kapımı işgal etmişsin, İş makinelerinizi park edilecek yerin geniş ve çok olduğunu söyledim." İfadelerine yer verdi.

''Müteahhit; gidip silahını getirerek tehditlerine devam etti''
Daha sonra Özcan Kılıç adlı müteahhit'in tehditler savurduğunu iddia eden Başarılı, '' Bana, sen niye konuşuyorsun, sen kimsin, büfeni kaldıracağım. Bekle geliyorum. Gidip silahını alıp geldi. Tehditlerine devam etti. Yanımızda bulunan şahıslar araya girdi. Olay üzerine polisler geldi. Tüm Bu olanlara rağmen şikâyetçi olmadım. Ama bu gece gelmiş içki şişeleriyle iş yerimin camlarını indirmiş. Bu sabah çocuklarım burayı açarken, camların kırıldığını görmüşler. Büfenin etrafında bulunan işçilere siz niye bu camları kırmışsınız deyince işçilerde biz değil, patron kırmış, demişler. Yani işçi-patron birbirinden haberleri var. Ben sabah yoktum, Elazığ'ta bulunan bir hastayı ziyarete gittim daha yeni geldim. Bu adamdan şikayetçiyim ve davacıyım.'' şeklinde konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)










Bu haberler de ilginizi çekebilir