• DOLAR 32.566
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2432.034
  • ...
Bakan Naim Şahin`den Sürpriz Ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Pazar akşamı Ankara-Gölbaşı`na bağlı Ahiboz Köyüne giden Şahin köyde bulunan Ahiboz Jandarma Karakoluna gece 23.00 sularında ziyarette bulundu. Haber vermeden karakola giden Şahin jandarma yetkililerinden bilgi aldı. Askerlerle tek tek tanışan Şahin beraberinde getirdiği baklavaları jandarmaya ikram etti. Karakolda incelemelerde bulunduktan sonra denetleme defterini de imzalayan Şahin, karakol bahçesinde askerlerle oturdu.

POLİS MERKEZİNDE İFTAR

İçişleri Bakanı Şahin önceki gece de Ankara Keçiören`e bağlı Ufuktepe Polis Merkezi`ne denetime gitti. İftar öncesinde beraberinde lahmacunlarla birlikte polis karakolunu ziyaret eden Şahin iftarını polislerle yaptı.

Şahin, teravih namazı sonrası karakol polisleriyle de çay içti. Dün akşam da Ankara itfaiyesine ait bir istasyona habersiz iftara gitti. Bakan Şahin sürpriz ziyaretleri ile ilgili olarak BUGÜN`e şunları kaydetti: "Bizimkisi denetlemeden çok ziyaret. Bakanlığımıza bağlı birimleri sürpriz bir şekilde, haber vermeden ziyarete gidiyorum. Giderken iftarlıklarımızı da götürüyoruz. Hem arkadaşlarımızla tanışıp dertlerini dinliyoruz hem de biz onlarla daha yakın ilişki kurmuş oluyoruz. Personelimiz de bu durumdan mutlu oluyor. Bundan sonra umulmadık bir yerde umulmadık bir zamanda bakanlarını karşılarında görecekler."

"İletişim kanalları açık"

Şahin terörle mücadelede yeni yapılanma tartışmaları sırasında jandarma karakolunu ziyaret etmesinin özel bir anlamı olmadığını, terörle mücadelenin ayrı bir konu olduğunu söyleyerek "İçişleri Bakanlığı toplumla yüz yüze olan önemli bir kurum. Ben de bakan olarak halkla yakın temasta olurken aynı zamanda personelimle de yakın ilişki içinde olacağım. Umulmadık bir zamanda umulmadık bir karakola ya da hizmet noktasına gidebilirim. İletişim kanallarımız açık olacak" dedi.

BUGÜN GAZETESİ

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir