• DOLAR 32.382
  • EURO 35.077
  • ALTIN 2326.17
  • ...
Muş Valisi köy ve belde yollarını inceledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ- Muş Valisi Vedat Büyükersoy, İl Özel İdaresi tarafından Konukbekler, Bozbulut, Yeroluk, Yeşilova, Donatım, Soğucak, Kepenek, Derecik, Çukurbağ, Tabanlı, Yazla Köyleri ile Serinova ve Sungu Beldelerinde yapılan yol çalışmalarını inceleyerek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentür'den bilgi aldı.

Büyükersoy, Üçevler grup köy yollarının standartlara uygun hale getirileceğini belirterek, özellikle Derecik mevkiinden ulaşım sağlayan Üçevler grup köy yolunun sürekli ulaşıma açık kalmasını sağlamak için çalıştıklarını vurguladı.

Büyükersoy, "Bu yıl yolun altyapı ve genişletme çalışmalarına başladık. Yollarımızda çok dar bölümler vardı ve bu dar bölümleri açmaya çalışıyoruz. Özellikle Derecik yolu gerçekten çok dar ve kullanışsız bir yoldu. Orada yaptığımız çalışmadan sonra o yolumuz Üçevler'e kadar kullanışlı bir hale gelecek ve buradan da Şenyayla'ya kadar devam edecek."dedi.

Şenyayla'ya kadar olan yolun Güvenlik yolu olarak da kullanılabileceğini belirten Büyükersoy, " Ancak bunu güzergâh bittikten sonra teklif edeceğiz. Yolumuzun bitmesi ile çok daha kaliteli, standardı yüksek bir yolu hizmete kavuşturmuş olacağız." ifadelerini kullandı.( M.Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir