• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Zihin operasyonları sembollerle bilinçaltına enjekte ediliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - 'Beş yıldızlı buluşmalar' etkinliği kapsamında Saadet Partisi'nin İzmir İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen "Madalyonun öbür yüzü, Toplumların bilinci nasıl çalınıyor?" konulu söyleşiye katılan Medya ve İletişim Derneği (MEDYADER) Genel Başkanı ve Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, dünya kurulduğundan beri zihin yönetiminin uygulandığını söyledi.

Kurdaş, subliminal mesajın, başka bir objenin içinde gömülü olan, gözün görmediği, kulağın duymadığı, ama verilmek isteneni doğrudan bilinçaltının algıladığı gizli mesaj olduğunu kaydetti. Bu tür mesajların 54 ülkede resmen yasak olmasına rağmen yasağın uygulanmadığını ifade eden Mustafa Kurdaş, "Gündem yanılsamalarla örülüyor. Akıl, düşünce ve zihin operasyonları subliminal semboller sayesinde bilinçaltına enjekte ediliyor. Neden böyle bir yöntem kullanılıyor? Çünkü beyin doğrudan propagandaya karşı duyarlıdır. Dolaylı ve farkında olmadan yapılan telkin çok daha etkilidir." şeklinde konuştu.

Zihin yönetiminde medyanın rolünün büyüklüğüne dikkat çeken Kurdaş, kullandığı argüman ve görsellerle medyanın bilinçaltına planlı bir saldırı uyguladığını belirtti. Medyanın düşünmeyen, dertlenmeyen, hedeflemeyen bir toplum oluşturduğunu dile getiren Mustafa Kurdaş, bilinçaltı işgal edilmiş bir toplumun vereceği kararların bağımsız olamayacağını vurguladı.

Selahattin Akçiçek Kültür Merkezinde gerçekleşen programa, çok sayıda dinleyici katıldı. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir