• DOLAR 32.49
  • EURO 34.999
  • ALTIN 2434.519
  • ...
Abdulkadir Baran annesinin taziyesinde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Seyran Baran`ın İslami davadan içerde olan 3 oğlundan biri olan Abdulkadir Baran, Osmaniye Cezaevinin işlemleri ağırdan olmasından dolayı taziyenin 3`cü gününde annesinin taziyesine ancak katılabildi.

Mersin Toros Devlet Hastanesinde, 30 Ekim Çarşamba günü, sedye üzerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Seyran Ninenin Osmaniye T Tipi Kapalı Cezaevinde İslami davadan yatan oğlu Abdulkadir Baran, Yeni Hal mahallesi 5034 Sokakta açılan taziyeye sabah saat 10.00 civarlarında, sivil giyimli askerlerin nezaretinde, ellerinde kelepçe olmadan taziyeye katıldı. Polisin çevrede geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Cezaevinin ring aracı ile getirilen Baran; ailesi, yakınları ve sevenleri tarafından karşılandı. Karşılama sırasında duygulu anların yaşandı.

Daha sonra Baran`ın taziye yerine geldiğini duyan sevenleri taziye yerine akın etti. Sevenlerin yanı sıra Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Mersin İl Başkanı Salih Demir HÜDA PAR Adana İl Başkanı Veysel Yavuz ve beraberindeki heyetle taziyeye katıldı. HÜDA PAR Mersin İl Başkanı Demir burada bir aşır okudu.

Yaklaşık olarak taziye yerinde 6 saat kalan Baran ev halkı ve sevenleri ile vedalaştıktan sonra cezaevinin ring aracına binerek taziye yerinden gitti.

Daha sonra Baran`ın sevenlerinin gözyaşı döktükleri görüldü.

Osman Öksüz-İLKHA

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/113816.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/113817.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/113818.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/113819.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/113820.jpg

http://www.ilkehaberajansi.com.tr/images/photo/113821.jpg

Bu haberler de ilginizi çekebilir