• DOLAR 32.576
  • EURO 34.965
  • ALTIN 2420.256
  • ...
Sabır-Der çalışmalarını sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van'da yaptığı hizmetlerle tanınan Sabır- Der, Yaz tatilinde ilköğretim öğrencilerine yönelik seminer ve futbol turnuvaları düzenlemesi ardından, çalışmalarını hızlandırarak okulların açılmasıyla birlikte benzer çalışmalarını sürdürdü. 5 ilköğretim okulunun öğrencilerine verdiği seminerde çiğköfte ikram etti.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Sabır-Der başkanı Faruk Tasan, Sabır-Der olarak hayırlı hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek, "Bu kapsamda Derneğe yakın olan 5 ilköğretim okulunun öğrencilerine tanışma amacıyla bir eğitim semineri verdik." dedi.

Faaliyetlerinde özellikle gençlerin ve çocukların manevi eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını ifade eden Tasan, "Bu çalışmalarla farklı okullarda okuyan öğrencilerimizin burada kardeş olmalarını hatırlatıyor ve ilahi bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Allah'tan dileğimiz bu çalışmalarımızın bereketlenerek devam etmesidir." diye konuştu.

Bu tür çalışmaların olumlu etkilerine şahit olduklarını da sözlerine ekleyen Tasan, asıl amaçlarının gençler arasında İslami bir kardeşlik bağının oluşmasına vesile olmak olduğunu belirtti.

Seminer çiğköfte ikramıyla son buldu. (Murat Dalgın-İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir