• DOLAR 32.589
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2412.379
  • ...
SON DAKİKA
Parklardaki çocuk oyun grupları yenileniyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman'da bu yıl yapılanlarla birlikte toplam 9 parkta yeni çocuk oyun grupları ve kondisyon aletleri monte edilmeye başlandı.

Batman Belediye Başkanvekili Serhat Temel yaptığı açıklamada, kentte bu yıl kazandırılanlarla birlikte toplam 9 parkta yeni çocuk oyun gurupları ve kondisyon aletleri monte edilmeye başlandığını belirterek, "Batman Belediyesi olarak daha önce neredeyse tüm parklarımıza çocuk oyun grupları ve açık alan spor aletleri monte etmiştik. Eski parklarımızda bulunan kondisyon aletleri ve çocuk oyun gruplarının zaman içinde özellikle de yanlış kullanım nedeniyle kullanılamaz hale gelmesi üzerine bunları yeniliyoruz. Çocuklarımızın eğlence, insanlarımızın da spor ihtiyacını karşılayacak yeni alet ve gurupları ekiplerimiz tarafından eskimiş ve kullanılamaz hale gelmiş olanlarla değiştirmeye başlandık. Yine bu yıl yaptığımız yeni parklara da yenilerini monte ediyoruz." dedi.

Eski ve yeni parklara kurulacak olan çocuk oyun grubu ve kondisyon aletlerinin önemli bir ihtiyacı karşıladığını ifade eden Başkanvekili Temel, "Petrolkent Mahallesinde yapmakta olduğumuz iki parka birer adet olmak üzere iki çocuk oyunu grubu monte edeceğiz. Kine Em parkının eskimiş olan oyun ve kondisyon aletlerini yenisiyle değiştirdik. GAP İlköğretim Okulu bitişiğinde yeni yapılan parka bir adet kondisyon grubu taktık. Yine GAP Parkı, 8 Mart Kadın Parkı ve Beyaz İnci Düğün Salonu arkasındaki yeni parklara birer adet çocuk oyun gurubu kazandırdık" ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir