• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sadaka kutusu çalan hırsız tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Bahçelievler’de bir iş yerinden sadaka kutusunu çalan hırsız, güven timleri tarafından yakalandı. Adliyeye sevk edilen 19 yaşındaki zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bahçelievler’de, bir iş yerindeki sadaka kutusu çalışanların gözü önünde çalındı. Hırsızlık anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Cumhuriyet Mahallesinde bir internet kafede yaşanan olayda şüpheli, müşteri gibi davranarak içeri girdi.
 
Girişteki masanın üzerinde içi para dolu sadaka kutusunu gözüne kestiren şüpheli çalışanları oyalamaya başladı. Bir çalışandan çay isteyen şüpheli diğer iki çalışana CD almak istediğini söyledi.
 
Çalışanların başka bir tarafa baktığı sırada şüpheli masanın üstündeki sadaka kutusunu montunun altına sakladı. CD’yi alıp parasını veren şüpheli montunun altına gizlediği sadaka kutusu ile hızla internet kafeden uzaklaştı. Elinde çayla gelen diğer çalışan ise ne olduğunu anlamadı.
 
Yaklaşık 1 saat sonra sadaka kutusunun çalındığını fark eden çalışanlar durumu polise bildirdi.
 
Güven Timleri Şube Müdürlüğü Bahçelievler ekipleri, hırsızlık görüntülerini inceleyerek çalışma başlattı. Görüntüleri inceleyen polis, şüphelinin kimlik bilgisine ulaştı.
 
Daha önceden benzer suçlardan kaydının bulunduğu öğrenilen şüpheli Rojat Ö., yine Bahçelievler’de bir kafeteryada yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
CİHAN

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir