• DOLAR 32.502
  • EURO 34.764
  • ALTIN 2487.721
  • ...
`Vatandaşların Sesini Duyacak Bir Yetkili İstiyoruz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman genelinde elektrik akımının aşırı düşüp yükselmesi elektronik cihazların yanmasına neden olduğundan Meydan Mahalle sakinleri TEDAŞ ve TEAŞ yetkililerinin bu sorunu bir an önce gidermelerini istedi.

 

Bir hafta önce sık sık elektrik kesintisi yaşandığını bu kesintiler nedeniyle müştreri kaybı yaşadıklrını ifade eden Engin Kutluay adlı esnaf "Elektrik sorunu bitti derken şimdi de elektriğin düşüp yükselmesi, elektronik cihazlarımızın yanmasına neden oluyor. Enerji tasarrufundan söz ediliyor çoğu zaman gündüz sokak lambaları yanıyor. TEAŞ ve TEDAŞ yetkililerin bu sorunu biran önce giderilmesini istiyoruz. Elektriğin aşırı düşmesinden dolayı elektronik cihazlarımız birçoğu yanmış durumda. Vatandaşların sesini duyacak bir yetkili istiyoruz." dedi.

 

Meydan Mahallesi 1106. sokakta işyeri bulunan Selahattin Gerekan adlı esnaf ise, "Elektrik çok yükselip düşüyor. Bundan dolayı dolaplarımız yeterince soğutmuyor. Her an motorları yanma tehlikesi var. Yetkililerden biran önce bu sorunu çözüme kavuşturmasını istiyoruz." İfadelerini kullandı.

 

M. Sait Çelik - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir