• DOLAR 32.371
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2325.545
  • ...
Hüda Par
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber’e iman etmeyenler, Allah’a da iman etmiş olmazlar. Peygamberler Allah ile kul arasında bir aracıdır.
Mahşerde kul Allah’ın istediği şeylerin yapılmasına karşılık vereceği mükafat veya Allah’ın istemediği şeyleri yapanlara vereceği cezayı kulun “ey Rabbimiz biz bunları bilmiyorduk” dememeleri için peygamberlere her millet ihtiyaç duymuştur. Peygamberlerin sonuncusu Hz. Muhammed s.a.v’in olduğuna iman ettik.
 

Peygamberimiz her konuda mükemmel bir insandı. O (s.a.v) herkes için bir örnekti. Her konuda olduğu gibi siyaseti de iyi bilir ve uygulardı. Bugün dini siyasetten ayıranlar siyer okumamışlardır. Peygamberini iyi tanımamışlardır. İslam sadece lügat anlamı ile kalmamalı, lügat anlamının uygulanması gereken bir dindir. Yıllardır ülkemizdeki sıkıntıların bitmez tükenmez olduğunu hepimiz görüyoruz. Kimileri yanlış bilgilendirmelerden, kimileri bilgisizlikten ve kimileri ise hiç İslam’ı bilmemelerinden ülkemizin huzurunu bozmalarına neden olmuştur.
 

Siyasete yeni atanmış Allah için adım atmış saygıdeğer kişilerin yardımcısı olsun. Hüda par karanlık yolların aydınlığa erişmesine, gerçeklerin, doğruların ve hakka giden yolda bize rehber olacağından şüphemiz yoktur.
 

Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Allah’ın selamı mağfireti ve hidayeti tüm Hüda par’a gönül verenlerin üzerine olsun.

 

Adem Taşçı / Şanlıurfa (Hilvan) - Yaş: 22

Bu haberler de ilginizi çekebilir