• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.481
  • ...
Direniş Ve Özgürlük
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gözünü aç ve şu boğazına kadar bataklığa batmış olan dünya denilen sahte yuvaya bak… Ki o sahte yuva ebedi ve ezeli değildir. Onun da bir gün süresi bitecek ve sonsuza dek yok olacak. Sahte yuvadan gerçek yolculuk olan ahirete yolculuk başlayacak. Peki bu yolculuk güzel geçecek mi? Misafir olarak kaldığın ev (mezar) sana rahat verecek mi? Ev sahipleri (Münker ve Nekir) seni güzel ağırlayacak mı? Ya da sen güzel bir misafir olacak mısın? Asıl gideceğin yere sana lazım olan şeyleri götürecek misin? Ya da eli boş mu gideceksin?

Ey Müslüman ümmet! Uyan artık! Yetmedi mi uyumak? Sana salih amel gerek, sana direniş ve özgürlük gerek, bunun için herşeyi yap. Uyuma! Uyanık ol ki seni uyutanları gör. Onlara hem bu sahte denilen dünyada hem de ahirette hesap sor. Daima gözün açık olsun. Bir an bile uyuklama. Zamane putperestlerini, zamane Ebu Cehillerini, zamane Firavunlarını görmelisin ki onlara baş kaldırasın. Gerçek olan hak dava uğruna…

 

21. YY. Mücahit ve Mücahideleri!
Nerdesiniz? Her gün kardeşlerimiz ölüyor. Feryad-u figanlar ediyorlar. Sesleri arşın kubbelerini aşıyor. Hergüne bomba sesleri ile uyanıyorlar. Bütün küçük çocukların yüzünde ölüm korkusu belirtileri… Her güne “Bu gün ölecek miyim?” sözcükleriyle uyanıyorlar. Zamane küfürbazları son teknoloji silahlarla vuruyorlar Müslümanları. Müslümanların elinde ise taş ve sapan… İkisi arasında adaletsiz bir vuruşma devam edip gidiyor.

Müslümanlar işkence görerek öldürülüyor. Sen ise sadece televizyonda izliyorsun olanları. Sadece üzülüyorsun… Bu böyle olmamalı. Buna bir dur demeli. Beden ve dil ile cihad etmelisin. Zamanın Ebu Cehillerini ortadan kaldırmalısın. Zamanın Ebu Cehillerini tüketmelisin ki yeşermesinler ve İslamın nurunu söndüremesinler. Öteki dünyada rahat ve mutlu olmak istiyorsan Müslüman kardeşlerine yardım etmelisin. Sen de birer Mus’ab, birer Hamza, birer Şeyh Ahmet Yasin olmalısın ağabeyim. Sen ise Müslüman bacım, birer Maşita, birer Hatice, birer Nesibe olmalısın.

Bu saatten sonra artık kalkın, uyumayın! Bu bataklığa batan dünyayı ve kardeşlerimizi kurtaralım. Bütün Müslümanlar artık el ele verip direniş ve özgürlük için savaşalım. Gerek malımızla, gerek dilimizle, gerekse de canımızla…
Unutmayalım ki en büyük cihat, zalimin karşısında dimdik durup hakkı haykırmaktır! ALLAH-U EKBER!
 

 

Hasan Yılmaz / Konya - Yaş: 16

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir