• DOLAR 32.51
  • EURO 34.973
  • ALTIN 2432.484
  • ...
"Ankara Ticaret Odası'nda İşletme Yüksek Lisansı programı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - Ankara Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, ATO'da Yüksek Lisans Derslerinin başlamasına ilişkin karar Oda Meclisi'nin son toplantısında alındı. Oy birliği ile alınan kararda, oda bünyesinde yüksek lisans programı başlatılmasındaki amaç "Yönetim Kurulu, Meclis ve meslek komitesi üyeleri ve personelin eğitim düzeylerini yükseltmek ve insan kaynakları kapasitesini artırmak" olarak yer aldı.

ATO Meclisinin bu kararı doğrultusunda Türk Hava Kurumu Üniversitesi ile bir protokol imzalanarak ATO salonlarında tezli-tezsiz İşletme Yüksek Lisansı dersleri başladı. Mesai saatleri dışında gerçekleşen yüksek lisans derslerine aralarında komite, meclis üyeleriyle personelin bulunduğu 36 kişi katılıyor.

MBA Yüksek Lisans Programının ilk dönem dersleri arasında Proje Yönetimi ve Değerleme, Lojistik ve Tedarik Yönetimi, Kalite Yönetimi, Stratejik Yönetim ile Pazarlama Analiz ve Stratejileri dersleri yer alıyor.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, eğitimin insan yaşamının her aşamasında önemli olduğuna dikkati çekerek, eğitimin, alan kişiden başlayarak tüm toplumu etkilediğini ve toplumsal refah artışı sağlamanın en etkili yollarından biri olduğunu kaydetti. Bezci, Eğitim seviyesindeki artışın, gelişme ve katma değer için gerekli olan AR-GE yatırımlarının da artmasına katkı sağlayacağını belirtti. (İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir