• DOLAR 32.437
  • EURO 34.48
  • ALTIN 2487.508
  • ...
TÜYAP Kitap Fuarı Açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 32. kez kitapseverlere kapılarını açtı. 10 Kasım`a kadar açık kalacak fuarda yüzlerce yayınevi stand açtı.

 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı,TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi`nde 32. kez kitapseverlere kapılarını açtı. Saat 12.00’de açılışı gerçekleştirilen  fuara, şimdiden vatandaşlar akın etmeye başladı.
 
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım AŞ. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen 32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bugün saat 12.00’da resmi olarak açıldı. 10 Kasım’a kadar açık kalacak fuar, ziyaretçilerini bekliyor.
 
Genç yaşlı binlerce insanın sabahın ilk saatlerinde akın ettiği fuarda ağırlık olarak öğrencilerin olduğu görüldü. Öğrenciler, macera kitabı baktıklarını ve öğretmenlerini verdiği listedeki kitapları almaya geldiklerini belirtti.
 
Fuar sorumlusu Halil Aydın, “Bu sene geçen seneye oranla daha yüksek bir katılım bekliyoruz. Özellikle salon sayıları arttı ve temanın tarih olmasıyla yüksek bir katılım bekliyoruz. Yayın evleri açısından farklı kitap çeşitleri var. Fazla etkinlik olacak ve çok sayıda kitap imza günü olacak. Okul kitlesinin de fazla katılacağını düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Fuarda stant kuran Timaş Yayıncılık Genel Müdür Yardımcısı İhsan Sönmez, “Türk edebiyatında yeni isimlere yatırım yaptık.
 
Ahmet Turan Köksal, Ahmet Tezcan gibi yazarların yeni katiplarıyla iyi bir çıkış yapmak istiyoruz. Bunun yanında yine tarih kitaplarımız geniş yer tutuyor. Fuar boyunca imza günlerimiz de olacak.” ifadelerini kullandı.
 
32. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında, hafta sonu ise geçen yıllarda olduğu gibi 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir