• DOLAR 32.485
  • EURO 34.845
  • ALTIN 2478.449
  • ...
Erzurum Valisi'nden Kayseri Valisi'ne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ERZURUM - Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ı ile Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i makamında kabul eden Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kayseri'de 3 adet Organize Sanayi Bölgesi'nin bulunduğunu söyledi.


"Bunlardan en büyüğü 1. Organize Sanayi Bölgesi'dir" diyen Düzgün, "Şimdi yeni yapılan Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi var. Bu bölgeyi de gezip görmenizi tavsiye ederim." diye konuştu.


Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ise yaptığı açıklamada, Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası'nın Kayseri'yi ziyaret edeceğini bildirdiğini ve kendisini de davet ettiklerini belirterek, "Kayseri genel olarak gelişen bir yer. Ben de gelip görmek istedim." diye konuştu.


Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Kayseri'deki sanayi ve ticaret alanındaki gelişmeleri yerinde görmek ve fikir sahibi olabilmek için ilde bir dizi ziyaretlerde bulunacaklarını bildirdi.


Vali Altıparmak ve ETSO Başkanı Yücelik, Kayseri Ticaret Odası'nı da ziyaret ederek, Kayseri'de ticari faaliyetler hakkında bilgi alacak. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir