• DOLAR 32.554
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2425.598
  • ...
DTSO'dan kırtasiye yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - TOBB ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından eğitime destek amacıyla her yıl ortaklaşa düzenlenen okullara kırtasiye yardımına başlandı.
DTSO tarafından yapılan okullara kırtasiye yardımları, DTSO Yönetim Kurulu üyelerinden Kahraman Papatya, Ercan Tayınlamak ve DTSO Meclis Üyesi Hüseyin Bulut'un katılımıyla Turgut Özal İlkokulu'nda başlatıldı.

Her yıl yardıma muhtaç okulların seçilmesiyle gerçekleştirilen kırtasiye yardımları, bu yıl da bin 835 adet, içi kırtasiye malzemesiyle dolu okul çantası dağıtımıyla yapıldı.

Yardımların Hazro, Lice, Kulp, Hani, ve Dicle gibi çevre ilçelerdeki okulları da kapsadığını belirten DTSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kahraman Papatya, "Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımız, yoksulluktan ve çeşitli olanaksızlıklardan dolayı maalesef eğitim ve öğretim hayatlarında çok ciddi sıkıntılarla karşılaşıyorlar, Ticaret ve Sanayi Odası olarak, çocuklarımıza gereken desteği sunabilmek amacıyla bu kampanyayı sürdürüyoruz, amacımız kamuoyunun da dikkatini çekerek bu tür kampanyaların yaygınlaşmasını sağlamaktır." dedi. (M. Sait Adiyaman - İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir