• DOLAR 32.522
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2430.76
  • ...
Ağrı Valisi esnafı ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Eleşkirt ilçesinde bulunan Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, beraberindekilerle esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.


İşyerlerini ziyaret ederek esnaflara işlerinde başarı ve bol kazanç temennisinde bulunan Vali Tekinarslan, esnafların dile getirdiği sorunlar hakkında da bir süre sohbet etti. Daha sonra bir kahvehanede vatandaşlarla çay içen Vali Tekinarslan, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti.


Fırsat buldukça hem Ağrı merkezde hem de ilçe ziyaretlerinde esnaf ziyaretinde bulunduğunu ve vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten Tekinarslan, "Vatandaşlarımız çeşitli vesilelerle ya da bizzat kendileri bize ya da kurum müdürlerine, vali yardımcılarına ve kaymakamlarımıza sorunlarını iletiyorlar. Biz de fırsat buldukça vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların beklentilerini öğreniyoruz. Tabi sadece mesele sorun ve sıkıntıların giderilmesi ya da beklentilerin karşılanması değil. Biz ziyaretlerimizle vatandaşlarımızla olan bağlarımızı daha da güçlendiriyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda birlikte yönetme ilkesi vardır. Bunun gereğini yerine getiriyoruz." diye konuştu.


Ziyarette Vali Tekinarslan'a Eleşkirt Kaymakamı Murat Zedeleroğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Büker, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Ağrı Ceza Mahkemesi Başkanı Hamdi Vural, Eleşkirt Belediye Başkanı Nuri Çelik, Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, İl Jandarma Komutanı Derviş Ahmet Güllerce ve kurum müdürleri eşlik etti. (M. Emin Mağlay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir