• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Erciş'te asfaltlama çalışmalarına hız verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Erciş Belediyesi'ne bağlı ekipler bozulan yollarda onarım çalışmaları yaparak birçok mahallede asfaltlama çalışması başlattı.

Erciş Belediyesine bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalarda öncelikle mahalleler arası bağlantı yollarının asfalt ve yol bakım çalışmalarına ağırlık verildi. Bağlantı yollarının ardından diğer cadde ve sokakların asfaltlama, bakım ve onarım işlerine ağırlık veren Erciş Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor.

Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm şehre yayarak sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Zülfükar Arapoğlu, Ercişlilerin rahat etmesi ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için asfaltlama çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, asfalt çalışmaların aciliyet sırasına göre belirlenen program dâhilinde sürdüreceklerini dile getirdi.

Sıcak asfalt çalışmalarıyla sorunlu tüm bölgelerdeki sıkıntıları sona erdirmeyi hedeflediklerini söyleyen Arapoğlu, "Bütün Mahallelerin asfaltlama çalışmalarını yaptık. Şimdi de Çınarlı Caddesinin Asfalt çalışmalarını yaptık. Söz verdiğimiz gibi asfaltsız mahallemiz kalmayacaktır. Çalışmalarımız artarak devam edecektir." dedi.
(Hamza Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir