• DOLAR 32.388
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.612
  • ...
Mersin'de Okullar Hayat Olsun Projesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Okullar Hayat Olsun Projesi, Mersin Suphi Öner Öğretmenevi Salonu'nda, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M.Sabri Özbey başkanlığında düzenlenen toplantıda ele alındı.

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M.Sabri Özbey'in başkanlık ettiği toplantıya, Bakanlık Temsilcisi Güngör Yavuzalp, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri temsilcileri, Halk Eğitim Merkezi Müdürleri ve bir grup muhtar katıldı.

 

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özbey, "Okullar Hayat Olsun Projesi'nin halen yürütüldüğü ilimizde, Mersin olarak hedefimiz Türkiye sıralamasında birinciliği yakalamaktır." şeklinde konuştu.

Bakanlık Temsilcisi Yavuzalp ise, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü olarak tamamen yerel kaynaklarla yürütülen Okullar Hayat Olsun Projesine büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda, başarılarıyla Mersin'in önde gelen okullarından biri olan İçel Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunduklarını söyledi.

 

Belediyelerin proje kapsamında yaptıkları çalışmaları da öven Yavuzalp, güzel çalışmalar yapıldığını ve bu çalışmalara katkıda bulunulmasını beklediğini dile getirdi.

 

Orman Bölge Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu sunu ile süren toplantı Mezitli, Silifke ve Çamlıyayla İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin, Okullar Hayat Olsun Projesi çerçevesinde Orman İşletme Müdürlükleri ile yaptıkları çalışmalar değerlendirildi. (Üsame Ortaç/Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir