• DOLAR 32.59
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2501.079
  • ...
Nuh Gıda Bankası 130 fakir aileye yardım ulaştırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - Umut Kervanı Platformu üyesi Cizre Nuh Gıda Bankası, hizmet kapsamına köyleri de dâhil ederek 130 aileye gıda ve giyim yardımı ulaştırdı.

Yapılan yardımlara ilişkin, açıklamalarda bulunan Cizre Nuh Gıda Bankası Yardım Komisyonu Başkanı Savaş Topal, Ekim ayı içerisinde Cizre Nuh Gıda Bankası olarak ilçe merkezi ve bağlı köylerde 130 fakir aileye giyim ve gıda yardımda bulunduklarını söyledi.

Topal açıklamasının devamında, "Daha önce Gıda Banka`mızın tespit komisyonu tarafından tespit edilen ailelere yardımda bulunuyoruz. Açıldığından beri şu ana kadar derneğimize, 5 bin kişi başvuruda bulunarak yardım talebinde bulunmuştur. Dışardan baktığınız zaman, Cizre belki zengin bir şehir görünümü veriyor, fakat öyle değildir. İlçemizde binlerce fakir aile var ve biz Gıda Bankası olarak elimizden geldiği kadar yardım yapıyoruz. Ancak yeterli değildir. Çünkü Tespit Komisyonun verilerine göre daha çok sayıda fakir aile var ve bunlar yardıma muhtaç kişilerdir. Cizre esnafı ve hayırseverlerin yaptığı bağışları ilçedeki fakirlere ulaştırıyoruz." dedi. 

Topal açıklamasının sonunda, Gıda Bankası`na bağış yapan esnaf ve hayırseverlere teşekkür ederek, "Allah onların yaptığı yardımları kabul etsin, onların yardımlarını bekliyoruz." diye konuştu. (Abit Dündar-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir