• DOLAR 32.583
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2439.024
  • ...
TeSSep`ten başörtülü vekillere destek, CHP`ye kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Tesettür Seferberliği Platformu (TeSSep) yaptığı yazılı açıklamayla, CHP`nin, başörtülü Milletvekillerinin Meclis çalışmalarına katılmalarını protesto edip, engelleyecekleri yönündeki açıklamalarını kınadı.
 
Basın açıklamasını okuyan TeSSep Sözcüsü M. Zülfi Tan, "CHP`nin cumhuriyetten anladığı sadece cumhura zulümdür. CHP başörtüsü düşmanlığı yapmakla halk ve hak düşmanlığı yapmaktadır. Yeni dünyada yaşayan çağdışı bir zihniyetin temsilciliğini yapmaktadır. Halkın kahir ekseriyetinin kabul ettiği bir düzenlemeyi yasaklamaya çalışarak niyetini ortaya koymuştur." dedi.
 
CHP`nin yaptığının halkçılık olmadığını, halk düşmanlığı olduğunu belirten Tan, "Bu onun genlerine işlemiş. İflah olmaz bir halk düşmanı olmuştur. Halktan umudunu kesmiş, bazı odaklardan medet umuyor, ama oda boştur." ifadelerini kullandı.
 
Tan, "CHP muhalefeti yanlış algılamış. İslam`a muhalefet etmeyi kendisine görev görmüş. İslam adına ne kadar düzenleme varsa bunlara muhalefet etmiş ve ediyor. Her geçen gün de bu yüzden eriyor. CHP sistemin partisidir. Ama bugün sistemi de kaybettiğinden aklı başından gitmiş ne yaptığını bilmez bir halde kendi sonunu hazırlıyor." diyerek CHP`nin bazı kelime oyunları ile İslam`a olan düşmanlığını gizlemeye çalıştığına vurgu yaptı.
 
Artık halkın herkesin yüzünü ve maskesini apaçık bir şekilde gördüğünü, bu saatten sonra bu kelime oyunları ile kimsenin kandırılamayacağını ifade eden Tan, açıklamasını şu sözlerle bitirdi: "Yeni CHP söylemlerinin hepsi boş sloganlar, halk icraata bakar. Onların cumhuriyetten anladığı sadece cumhura zulümdür."
(İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir