• DOLAR 32.537
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2439.909
  • ...
Araç sahibine çekici eziyeti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Karatay ilçesi Şerafettin caddesinde aracı yanlış park nedeniyle çekiciye yüklenen Mehmet Dinç, hazır bulunmalarına rağmen aracının çekiciden indirilmemesine tepki gösterdi.

 

Kardeşiyle beraber kızına ait otomobil ile çarşıya geldiğini belirten Mehmet Dinç, kendileri orada olmalarına rağmen yanlış park ettikleri araçlarının çekiciye yüklenerek parka çekilmek istendiğini söyledi.

 

Ağabeyi ile bu uygulamanın yanlış olduğunu iddia ederek tepkilerini dile getiren Oğuz Dinç ise, "Burada olduğumuz halde aracımız çekilmek isteniyor. Biz bu uygulamaya itiraz edince polis memurları çekici sahibine ücretini verip anlaşmamızı istiyorlar. Biz niye boşu boşuna çekici parası verelim. Bunda direndiğimiz için şimdi ise aracı bize değil ancak ruhsat sahibine vereceklerini söylüyorlar." ifadelerine yer vererek mağdur olduklarını söyledi.

 

Öte yandan olayı görüntüleyen İLKHA Muhabiri, görevini yaparken bir polis memuru tarafından engellendi. Olay sırasında vatandaşın tepkisini görüntüleyen İLKHA muhabirine bir polis memuru, "Bizi çekemezsin. Bizim özlük haklarımız var. Dostumuz var, düşmanımız var." diyerek çekimlerini engellerken basın kartını istedi. Muhabirin basın kartını alıp çekimleri engelleyen polis memuru uzun süren incelemeden sonra kartı iade etti. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir