• DOLAR 32.57
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Kayıp 11 Yaşındıki Kız Durakta Bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Alınan bilgiye göre, Eyüpkent Mahallesi`nde inşaat işçiliği yapan Osman Subay, dolmuş durağında bekleyen bir kız çocuğunun ağladığını gördü.

Yanına yaklaştığı kız çocuğunun dün geceden bu yana kayıp olan ve polis ekiplerince aranan Merve Yüksekyayla olduğunu öğrenen Subay, cep telefonuyla ulaştığı kızın ailesini haberdar etti.

Polis ekiplerine teslim edilen Merve, Özel OSM Ortadoğu Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Yenişehir Polis Merkezi`nde psikolog nezaretinde ifade verdi.

-İNŞAAT İŞÇİSİNE TEŞEKKÜR

Merve`nin yakınları Yenişehir Polis Merkezi önünde karşılaştıkları inşaat işçisi Subay`a teşekkür etti.

Çalıştığı inşaata gittiği sırada dolmuş durağında karşılaştığı Merve`yi ağlarken gördüğünü ifade eden Subay, ``Şehir içi minibüse binmek istiyordu ama binemedi. Yanına gittim ve neden ağladığını sordum. Bana kaybolduğunu söyledi. Babasının telefon numarasını sordum, ancak verdiği numaraya ulaşamadık. Daha sonra annesinin telefon numarasını söyledi. Bu numaradan aileye ulaşarak haberdar ettim`` dedi.

Amca Bekir Yüksekyayla ise yeğeninin sağ olarak bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Polis ekipleri, ifade doğrultusunda Merve`yi kaçırdığı belirtilen kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

Şanlıurfa`da, 1 Ağustos 2011 tarihinde annesi teravih namazı için camide olduğu sırada kardeşleriyle parkta oynayan 11 yaşındaki Merve Yüksekyayla, iddiaya göre yanına gelen bir kadın tarafından kaçırılmıştı.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir