• DOLAR 32.598
  • EURO 34.831
  • ALTIN 2509.425
  • ...
Ağrı Belediye Meclisi Sarkisyanı Kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI- Ağrı Belediye Meclisi,Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan için söylemlerinden dolayı kınama kararı aldı. Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Hiçbir karanlık odak ülkemiz üzerindeki emellerine ulaşamayacak" dedi.

Belediye Meclisinin bugün yapılan toptantısında Cumhurbaşkanı Sarkisyan`ın söyleminin değerlendirildiğini kaydeden AK Parti`li Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Barış ve kardeşlik ortamının pekiştirilmeye çalışıldığı bu dönemlerde gerek gerçekleşen hain terör saldırılarını ve gerekse Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan`ı söylemlerinden dolayı şiddetle tel`in ediyor ve bu hain saldırılar ve söylemlerden yarar bekleyenlerin millet beraberliğimizi hiçbir şekilde sarsamayacaklarını da dile getiriyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Ermeni dili ve edebiyatı yarışmasında öğrencilerden birinin, "Batı topraklarımızı Ağrı Dağı`yla birlikte geri alabilecek miyiz" sorusuna "Bu sizin neslinize bağlı. Mesela benim nesil üzerine düşen görevi başarıyla yerine getirdi. 90`lı yıllarda vatanımızın parçası Artsah`ı (Karabağ bölgesini) düşmanın elinden kurtardık. Her neslin
bir görevi vardır. Siz de ileride bizim gibi görevinizi yerine getirip getirmeyeceğiniz, birlik ve beraberliğinize bağlıdır" demişti.


Hamza Yılmaz -İLKHA

 

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir