• DOLAR 32.318
  • EURO 35.111
  • ALTIN 2300.388
  • ...
Coca Cola sponsorluğunda İslam Ekonomik Forumu!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İngiltere`nin başkenti Londra`da birçok liderin katılacağı Dünya İslam Ekonomik Forumu düzenleniyor. Forumun sponsorları arasında Coca Cola`nın da yer alması şaşkınlığa sebep oldu. Helal Gıda meselesinin de tartışılacağı bir foruma Coca Cola`nın sponsor olmasının etkinliğin güvenilirliğini zedelediği ifade ediliyor.

2006 yılında kurulan ve merkezi Kuala Lumpur`da bulunan Dünya İslam Ekonomik Forumu, Müslüman ülkeler arasındaki işbirliğini ve ekonomik ilişkileri geliştirmeyi amaçlıyor. Forumun son toplantısı geçen yıl Malezya`da yapılmıştı.

İLGİNÇ SPONSORLAR
Bu arada Londra`da yapılacak forumun sponsorları arasında kapitalist ekonominin önemli firmalarının yer alması da dikkat çekiyor. Forumun ana sponsorları arasında Coca Cola ve Bloomberg medya grubu da var.

Helal Gıda`nın da konuşulacağı bir forumun sponsorları arasında Coca Cola`nın yer alması şaşkınlığa sebep oldu. Bu yıl 9`uncusu yapılan forumda daha önce de Coca Cola sponsor olmuştu.

Forumu düzenleyen Dünya İslam Ekonomik Forumu`nun internet sitesinde ise kurumun destekçileri arasında HSBC Bankası`nın da yer aldığı görülüyor. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir