• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bakan Şimşek, Batman Çayı'nda incelemede bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, DSİ 10. Bölge Müdürlüğüne bağlı Batman 103. Şube Müdürlüğü kontrollüğünde gerçekleşen ve maliyeti 58 milyon TL olan Batman Çayı Islahı Projesi'nin inşaat çalışmalarını inceledi.

Batman'ın en önemli projelerinden biri olan Batman Çayı Islahı Projesi'ni inceleyen Bakan Şimşek'e Batman Valisi Yılmaz Arslan, Defterdar Hasan Koca, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, bazı kurum müdürleri, DSİ 103. Şube Müdürü Veysi Kanat ve ilgili kamu kurum yöneticileri katıldı.

Bakan Şimşek'e, DSİ 103. Şube Müdürü Veysi Kanat, proje ile ilgili bilgi verdi.
Daha sonra proje ile ilgili kısa bir açıklama yapan Şimşek, "Hayata geçirilen söz konusu proje tamamlandıktan sonra Batman adeta yeni bir çehreye kavuşacak. Bu proje Batman için yeşil kuşak oluşturacak önemli bir projedir. Yapılan bu proje ıslah olduğu takdirde Batman'a önemli bir proje kazandırmış olacağız. Bu proje sayesinde buralarda cazibe mekanları oluşturacağız. Bu proje, ticari ve ekonomi anlamında da çok önemli bir projedir. Önemli olan Batman'a daha iyi hizmet yapmaktır. Batman, bu anlamdaki hizmetlerde çok eksik kalmış. Bizler bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Batman için ne gerekiyorsa Hükümet olarak adım atıyoruz. Önemli olan Batmanlı kardeşlerimize bu hizmetleri kazandırmaktır. Bu çalışmalarımızdaki amacımız çevre düzenlemesini sağlamaktır. Batman için her alanda ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz." dedi.

İncelemelerin ardından Şimşek ve beraberindekiler, sırasıyla Batman Eczacı Odası Yönetim Kurulunu ve Bey-Der'i ziyaret etti.

Şimşek, son olarak saat 18.00'de TPAO Kristal Park'ta merkez mahalle muhtarları ile toplantı yapacak.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir