• DOLAR 32.345
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2308.518
  • ...
Taş, "Ariç'in iddialarını Allah'a havale ediyorum"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-AK Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş, Genç Belediye Başkanı Ariç'in iddiaları ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

"Teşkilatın a'sından z'sine kadar hepimiz başarının sahibi, başarısızlığın ise sorumlusuyuz"
Kendisine ve parti kadrosuna yönelik iddiaların asılsız ve art niyetli olduğunu belirten Taş, "Şahsımız ve parti kadrolarımıza yönelik asılsız ve art niyetli açıklamalarını yazılı medya yolunu kullanarak kamuoyuyla paylaşan Genç belediye başkanının asılsız iddia ve söylemlerini büyük bir talihsizlik olarak değerlendiriyorum. Sayın Başkan AK Partinin ilçemize kazandırdığı olumlu hizmetlere "ben yaptım" mantığı ile yaklaşmış çeşitli nedenlerle yapılamayan veyahut geciken hizmetlerde ise topu şahsımıza atarak 'o yaptırmadı' demeyi tercih etmiştir. 'Başarı bana başarısızlık ise Eşref beye ait' söylemiyle kamuoyunun karşısına çıkan başkanın bu davranışını farklı kişisel hesaplar içerisinde olmakla değerlendiriyorum. Yoksa başarının da başarısızlığın da adresi ancak hepimizin, teşkilatın A'sından Z'sine kadar hepimiz başarının sahibi, başarısızlığın ise sorumlusuyuz."dedi.

"Ariç'in iddialarını Allah'a ve Bingöl halkına havale ediyorum"
Ariç'in olumsuz olarak değerlendirdiği bazı konuların sorumlusu olarak kendilerini göstermesini vicdani sorumluluk açısından doğru bulmadığını ifade ettiğini belirten Taş, Ariç'in seçimlerde 'aday olmayacağım' söylemine göndermede bulunarak, şunları söyledi:"Ayrıca her ne kadar "aday olmayacağım" dese de AK Parti'nin kişilerin tekelinde olan bir parti olmadığını ve tercihlerin kamuoyunun nabzına göre şekillendiği hatırlatmak isterim. Sayın başkanın da inkâr edemeyeceği bu gerçeği göz önünde bulundurması ve 'kamuoyunda karşılığı var ise' hizmete talip olmaktan çekinmemesi gerektiğini düşünüyorum. Son olarak Sayın başkanın asılsız, akla ve mantığa aykırı iddia ve söylemlerini Allah'a ve Bingöl halkına havale ediyorum."şeklinde konuştu.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir