• DOLAR 32.498
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2429.209
  • ...
Recep Altepe Bursa'da yeniden aday
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

 

Bursa'ya hizmete gönül verdiğini anlatan Başkan Altepe, aday adaylığı dosyasını AK Parti Bursa İl Başkanlığı'na teslim etti. Başkan Altepe, "Bursa için heyecan duyuyoruz. Altının değerini sarraf bilir deyip bizler de en güzel şekilde uyguladık. Yaptıklarını yeterli görmeyen, örnek, şeffaf, katılımcı ve uyumlu yönetim olmaya gayret ettik." dedi.

 

"Başvuruyu temayül öncesi yapmamız söylendi"
Başvuruyu gelecek hafta yapmayı planladığını ancak dün Ankara'da yapılan görüşmenin ardından yarınki temayül öncesi adaylığını açıklamaya karar verdiğini belirten Başkan Altepe, "Genel merkezimizden büyüklerimizin bildirisi üzerine yarın temayüller yapılacak.

 

"Altyapımıza güveniyoruz, hizmete talibiz"
Başkan Altepe, Bursa'ya vizyon katan önemli hizmetlerden örnekler verdiği konuşmasında, "Çok sevdiğimiz Bursa'ya hizmetin en iyisini vermeye devam etmek istiyoruz. Bu tecrübeler ışığında 2004'te Osmangazi Belediye Başkanlığı'na seçildik. Osmangazi, o dönemde Türkiye'de ses getirmiş, büyükşehir belediyelerinden çok daha fazla gündeme gelmişti. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi'ne geçtik. Bu 5 yıl da Bursa'da önemli çalışmalar yaptık. Aynı göreve bir 5 yıl daha talip oluyoruz. Kentin gelişimi kalkınması ve dönüşümü için bir fırsatı yakaladık. Bu değişimi sürdürmek ve istikrar için göreve yeniden talibiz." şeklinde konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir